Uusien opettajien ilta 8.11.2022

Uusien opettajien iltaa vietetään Kenkäverossa torstaina 8.11.2022 klo 17 alkaen. Ohjelmassa on ammattiyhdistysasiaa, toiminnan esittelyä ja tutustumista! Jos olet liittynyt OAJ:n Mikkelin paikallisyhdistys ry:n jäseneksi vuoden 2022 aikana, ilmoittaudu mukaan! Kerro työpaikkasi yhteysopettajalle, että olet tulossa ja ota hänet mukaan Uusien opettajien iltaan (varhaiskasvatuksen opettajat: ilmoita Ninalle, Pialle tai Kitille). Tervetuloa!

Illan päätteeksi nautimme Pappilan syysbrunssia. Tämän vuoksi pyydämme sitovaa
ilmoittautumista ke 1.11.2022 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella:
https://forms.gle/XFjoaCLif5iVeXSo9

Alla vielä kutsukirje, joka on lähetetty uusille opettajille myös sähköpostitse! OAJ Mikkeli käyttää viestinnässään OAJ:n rekisteristä löytyvää sähköpostiosoitetta. Tarkistathan, että tietosi ovat OAJ:n tiedoissa oikein ja ajantasalla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: