Harrastus- ja virkistystoiminta

Opettajat yhdessä

OAJ Mikkeli järjestää kiinnostavia ja yhteishenkeä lisääviä tilaisuuksia ja matkoja sekä tukee jäsentensä osallistumista yhdistyksen nimissä esimerkiksi urheilutapahtumiin hallituksen ohjeiden mukaan.

OAJ Mikkelin jäsenistä kootun ryhmän osallistuessa OAJ:n, Etelä-Savon piirin, koululiikuntaliiton tai ammattiyhdistysten järjestämään opettajaurheilukilpailuun tai kaupungin sisäiseen puulaakisarjaan, yhdistykseltä voi hakea avustusta osallistumismaksuun ja matkakustannuksiin (kimppakyyti). Ryhmässä voi olla yksittäisiä edustajia muistakin alueen OAJ:n yhdistyksistä, mikäli kilpailun säännöt sen sallivat. Opettajaurheilijat edustavat tällöin OAJ Mikkeliä ja heidän toivotaan mahdollisuuksien mukaan käyttävän yhdistyksen tunnuksia. Anomus osoitetaan nimilistoineen ajoissa OAJ Mikkelin hallitukselle. Anomuksessa tulee ilmetä arvio kustannuksista. OAJ Mikkeli käsittelee anomukset budjetin raameissa.

OAJ Mikkeli voi hallituksen päätöksellä poiketa yleisohjeesta ja tukea jäsentensä kulttuuri-, harrastus- ja virkistystoimintaa myös muilla tavoilla.

  • Seuraa meitä Facebookissa ja katso pääsivun tapahtumat -palkkia, niin tiedät mitä kaikkea on suunnitteilla!
  • Jokaisella alueen koululla ja osalla päiväkodeista on myös oma OAJ-Mikkelin yhteysopettaja, joka osaa kertoa tapahtumista tarkemmin.
  • Viime vuosina järjestetyistä tapahtumista voit lukea lisää alta

OAJ-MIKKELI esittää to 6.5. klo 18.00 alkaen:

TERAPIAN TARPEESSA JÄLLEEN! 

Terapian tarpeessa jälleen, on Sari Havaksen käsikirjoittama riemastuttava  musiikkikomedia. Terapeutti Aila Sydänvalo ja asiakas Kaisa Ala-Hämärä kohtaavat  sattumalta muutaman vuoden jälkeen. Siitä alkaa ilotulitus naisten vaihdevuosiin,  voisilmäpullista saataviin suuorganismeihin, kutsumattomiin mökkinaapureihin,  syvimpiin pelkoihin ja suurimpiin unelmiin.  

Samuli Reunasen taidokas ohjaus saa naiset kukoistamaan. Naiset laulavat ja  laittavat jalalla koreasti. Näytelmä on kiertänyt ympäri Suomea ja saanut huikeat  arvostelut niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. 

Rooleissa Sari Havas/terapeutti ja Pauliina Hukkanen /asiakas  

Kesto 1h 45 min väliaikoineen 

Ilmoittautuminen yhdistyksen jouluruokailuun

Päivitys 7.12.2021: Iloksemme voimme todeta, että kaikki ilmoittautuneet mahtuivat tällä kertaa mukaan. Ruokavarausten takia ilmoittautumisaika on nyt päättynyt. Linkki ilmoittautumiseen: ttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmWvGpzbhs7IySseyerkT4RVKwxCs5YWLVccTuoVBv8RuNxQ/viewform?usp=sf_link Linkki varasijoille (jos varsinaiset paikat ovat täyttyneet): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF3bBeqgdoS2Z7D2wkcfgBsQ_wFmwPL7z8Ktb51dFw5QdRNA/viewform?usp=sf_link

OAJ-Mikkelin ja Mikkelin kaupungin työhyvinvointihanke

Tervetuloa osallistumaan OAJ-Mikkelin ja Mikkelin kaupungin yhteiseen työhyvinvointihankkeeseen! Hankkeeseen liittyvä Työn imua työtä tuunaamalla -koulutus alkaa kaikille yhteisellä verkkoluennolla yhdistyksen syyskokouksen yhteydessä. Tämän jälkeen innokkaat opettajat (max 25 kpl / jos halukkaita ilmenee enemmän, jaetaan paikat tasaisesti eri koulujen välillä), voivat ilmoittautua laajempaan verkkovalmennukseen aikavälille 8.12- 31.3. Jokainen moduuli edellyttää noin puolen tunnin työskentelyä. Ilmoittaudu… Lue lisää

Digitaalinen kuntavaaliseikkailu!

Tervetuloa OAJ-Mikkelin ja paikallisten puolueiden tekemään digitaaliseen kuntavaaliseikkailuun! Opetusalan Ammattijärjestö OAJ:n laskelmien mukaan sote-uudistuksen toteuduttua kuntien kokonaismenoista n. 58% menee kasvatukseen ja koulutukseen. Samalla kasvatus- ja opetushenkilöstöstä tulee kuntien suurin työntekijäryhmä. Uudistus toteutuu mitä todennäköisimmin nyt valittavan valtuuston kauden aikana. Koulujen kannalta kuntavaalit ovat tärkeimmät vaalit, koska hyvin suuri osa koulujen arkeen vaikuttavista asioista päätetään… Lue lisää