Harrastus- ja virkistystoiminta

Opettajat yhdessä

OAJ Mikkeli järjestää kiinnostavia ja yhteishenkeä lisääviä tilaisuuksia ja matkoja sekä tukee jäsentensä osallistumista yhdistyksen nimissä esimerkiksi urheilutapahtumiin hallituksen ohjeiden mukaan.

OAJ Mikkelin jäsenistä kootun ryhmän osallistuessa OAJ:n, Etelä-Savon piirin, koululiikuntaliiton tai ammattiyhdistysten järjestämään opettajaurheilukilpailuun tai kaupungin sisäiseen puulaakisarjaan, yhdistykseltä voi hakea avustusta osallistumismaksuun ja matkakustannuksiin (kimppakyyti). Ryhmässä voi olla yksittäisiä edustajia muistakin alueen OAJ:n yhdistyksistä, mikäli kilpailun säännöt sen sallivat. Opettajaurheilijat edustavat tällöin OAJ Mikkeliä ja heidän toivotaan mahdollisuuksien mukaan käyttävän yhdistyksen tunnuksia. Anomus osoitetaan nimilistoineen ajoissa OAJ Mikkelin hallitukselle. Anomuksessa tulee ilmetä arvio kustannuksista. OAJ Mikkeli käsittelee anomukset budjetin raameissa.

OAJ Mikkeli voi hallituksen päätöksellä poiketa yleisohjeesta ja tukea jäsentensä kulttuuri-, harrastus- ja virkistystoimintaa myös muilla tavoilla.

  • Seuraa meitä Facebookissa ja katso pääsivun tapahtumat -palkkia, niin tiedät mitä kaikkea on suunnitteilla!
  • Jokaisella alueen koululla ja osalla päiväkodeista on myös oma OAJ-Mikkelin yhteysopettaja, joka osaa kertoa tapahtumista tarkemmin.
  • Viime vuosina järjestetyistä tapahtumista voit lukea lisää alta

Jouluruokailu 2022

OAJ Mikkeli järjestää  jouluruokailun Kenkäverossa torstaina 15.12.2022 klo 18! Paikkoja on varattu 130 ensimmäiselle jäsenelle. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 22.11.2022 klo 18:00. Toivottavasti näemme Kenkäveron herkkujen äärellä! Tapahtuma on täynnä. Mikäli haluat jäädä odottamaan mahdollisia peruutuspaikkoja, laita sähköpostia osoitteeseen oajmikkeli ( at ) gmail.com! Huomioi, että peruutuksia saattaa tulla vielä samana päivänä!

Teatterimatka Helsinkiin

Ilmoittautumislinkki: (ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt) OAJ Mikkeli järjestää teatterimatkan Helsinkiin 15.-16.10.2022. Lähdemme katsomaan bilemusikaalien klassikkoa ”Priscilla, aavikon kuningatar”! Omavastuuosuus 60€ sisältää teatterilipun, edestakaisen bussikuljetuksen Mli-Hki-Mli sekä majoituksen kahden hengen huoneessa Scandic Park hotellissa. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 1.9.2022 klo 18:00 ja päättyy maanantaina 12.9.2022 klo 14:00 osoitteessa oajmikkeli.org. Mukaan teatterimatkalle pääsee 60 osallistujaa: 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja 30 paikkaa arvotaan. HUOM. Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme mahdollista huonetoveritoivetta. Tämä toteutuu, mikäli molemmat saavat paikan. Molempien on siis ilmottauduttava mukaan erikseen! Hotelliin on mahdollista majoittua myös yhden hengen huoneeseen. Tällöin maksettavaksi tulee lisäksi erotus huoneiden hinnassa (37,50€). Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa huonekaveritoiveen sekä sen, jos haluat majoittua yksin.…

OAJ Mikkeli liikuttaa!

Tarjoamme huhti-toukokuussa jäsenillemme neljä ryhmäliikuntatuntia liikuntakeskus Sport Forumilla (Kuukuskuja 4). Ohjelma: – Keskiviikkona 20.4. klo 17.30–18.30 body (lihaskunto)- Keskiviikkona 27.4. klo 17.30–18.30 kehonhuolto + venyttely- Maanantaina 2.5. klo 18.30–19.30 Sh’Bam (tanssillinen)- Keskiviikkona 11.5. klo 17.30–18.30 kahvakuulao Kahvakuulia voi lainata Sport Forumilta, rajallisen määrän takia omia kuulia kannattaa ottaa mukaan. Voit varata paikkasi tunnille soittamalla Sport Forumille puh. 015 7600 730. Muista mainita varauksen yhteydessä, että teet varausta OAJ Mikkelin tunnille. Koska paikkoja on rajallisesti, toivomme jokaisen ilmoittautuvan aluksi yhdelle tunnille. Näin mahdollisimman moni pääsee osallistumaan. Voit varata paikan toisellekin tunnille, mikäli paikkoja on jäljellä ko. tunnin lähestyessä. Tunnit pidetään sisätiloissa,…

Ilmoittautuminen yhdistyksen jouluruokailuun

Päivitys 7.12.2021: Iloksemme voimme todeta, että kaikki ilmoittautuneet mahtuivat tällä kertaa mukaan. Ruokavarausten takia ilmoittautumisaika on nyt päättynyt. Linkki ilmoittautumiseen: ttps://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmWvGpzbhs7IySseyerkT4RVKwxCs5YWLVccTuoVBv8RuNxQ/viewform?usp=sf_link Linkki varasijoille (jos varsinaiset paikat ovat täyttyneet): https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdF3bBeqgdoS2Z7D2wkcfgBsQ_wFmwPL7z8Ktb51dFw5QdRNA/viewform?usp=sf_link