OAJ:n valtuustovaalit – paikalliset ehdokkaat

Joko olet äänestänyt? Vielä 14.3 asti ehtii äänestää OAJ:n ja VOL:n valtuustovaaleissa verkossa! Varsinaiset äänestyspäivät ovat sitten 4.-5.4. Tällä hetkellä äänestysprosentit on vain 10% molemmin puolin, eli monen kannattaa pikimmiten suunnata OAJ:n jäsensivuille!

Tässä esimerkiksi OAJ Mikkelin jäsenten joukosta löytyviä loistavia ehdokkaita👇🏼 Valitse oma ehdokkaasi tai sitten voit etsiä omaa ehdokasta vaalikoneen avulla https://www.oaj.fi/…/oaj…/valtuustovaalit/vaalikone/…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: