OAJ-MIKKELI esittää to 6.5. klo 18.00 alkaen:

TERAPIAN TARPEESSA JÄLLEEN! 

Linkki esitykseen: (Linkki ei ole enää saatavilla)

Esitys on tallenne, joten sen voi käydä katsomassa milloin vain torstai-illan aikana.

Ennen esitystä voitte osallistua myös koko jäsenistölle suunnattuun ajankohtaiskatsaukseen teamsissä klo 18.00-18.15. Tapaamisessa pääluottamusmies Mika Pirhonen esittelee mm. järjestelyeräneuvottelujen tulokset ja vastailee jäsenistön kysymyksiin yhdessä puheenjohtaja Miika Lahden kanssa.

Liity Teams-kokoukseen napsauttamalla tätä

———————

Terapian tarpeessa jälleen, on Sari Havaksen käsikirjoittama riemastuttava  musiikkikomedia. Terapeutti Aila Sydänvalo ja asiakas Kaisa Ala-Hämärä kohtaavat  sattumalta muutaman vuoden jälkeen. Siitä alkaa ilotulitus naisten vaihdevuosiin,  voisilmäpullista saataviin suuorganismeihin, kutsumattomiin mökkinaapureihin,  syvimpiin pelkoihin ja suurimpiin unelmiin.  

Samuli Reunasen taidokas ohjaus saa naiset kukoistamaan. Naiset laulavat ja  laittavat jalalla koreasti. Näytelmä on kiertänyt ympäri Suomea ja saanut huikeat  arvostelut niin yleisöltä kuin kriitikoiltakin. 

Rooleissa Sari Havas/terapeutti ja Pauliina Hukkanen /asiakas  

Kesto 1h 45 min väliaikoineen 

Näytöksen yhteydessä tarjotaan 150 ensimmäiselle ilmoittautuneelle Teatteriravintola ILO:n Tapas-laatikko. Tällä kertaa kaikki Tapas-laatikot varattiin 14 minuutin aikana. Palautteesta johtuen pyrimme ensi kerralla tarjoamaan herkkuja ja ohjelmaa muulla jakotavalla, kuin nopeuskilpailuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: