MOAY:n kesäinen teatteriretki

Tervetuloa katsomaan musiikkikomediaa ’Elämä janottaa’ Naisvuoren kesäteatterissa torstaina 1.8.2019 klo 18.

Ilmoittautuminen alkaa MOAY:n nettisivuilla tiistaina 28.5.2019 klo 18 ja päättyy 11.6.2019 klo 18. Lippuja on 30 henkilölle.

Tällä kertaa mukaan pääsevät ensisijaisesti ne, jotka ovat jääneet lähi vuosina MOAY:n teatteriretkien ulkopuolelle. Tämän jälkeen paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.  Saat varmistuksen pääsemisestäsi mukaan sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä.

sama linkkinä: https://forms.gle/yQ4hVnu6CHWd6czJ8

Omavastuu on vain 5 euroa ja hintaan sisältyy väliaikatarjoilukin! Saavuthan paikalle ajoissa – puolisen tuntia ennen näytöksen alkua – maksa tuo 5 euroa tasarahalla portilla Moay:n harrastus- ja virkistystiimin jäsenelle ja saat lipun.

Naisvuoren kesäteatteri ylpeänä esittää:

Tapio Liinojan ja Mikko Kivisen käsikirjoittama Elämä janottaa -musiikkikomedia.  Asetelma on klassinen; Nuori kaupunkilaispoika Morgan lähetetään maalle kesätöihin. Pitäjässä on kylän isoin pohatta Johansson, tämän kaunis tytär Aino, kylän moporyhmä, ja kylän vuoden päätapahtuma eli kyläjuhlat tulossa. Suistuuko kaupunkilaisen elämä raiteiltaan maaseudulla? Kuka löytää tosirakkauden? Kaikilla tuntuu olevan jotain salattavaa, mutta kenellä kyläläisistä on suurin salaisuus?

Naisvuoren kesäteatterin ammattitaitoinen työryhmä ja Lapinlahden Lintujen musiikki luovat unohtumattoman ja setiäkin heiluttavan kesäteatterielämyksen.

 

Käsikirjoitus: Tapio Liinoja ja Mikko Kivinen
Ohjaus: Mikko Kivinen
Rooleissa: Petrus Kähkönen, Tuuli Anikari, Marjaana Viitanen, Aapo Oranen ja Vintte Viitanen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: