Tervetuloa OAJ-Mikkelin sivuille!

OAJ-Mikkeli, eli OAJ:n Mikkelin paikallisyhdistys ry on nimensä mukaisesti mikkeliläisistä opetuslan ammattilaisista koostuva yhdistys, jonka päätehtävänä on päiväkotien, peruskoulujen, lukion, kansalaisopiston ja kansanopiston edunvalvonta. OAJ-Mikkeli seuraa ja valvoo virkaehtosopimusten noudattamista sekä osallistuu tarvittaessa paikallisten sopimusten laadintaan. Näiden lisäksi tehtäviin kuuluu ammattiyhdistyskoulutuksen järjestäminen jäsenistölle sekä monipuolisen harrastus-, virkistys- ja  kulttuuritoiminnan järjestäminen sekä tukeminen.

Näiltä sivuilta löydät uusimmat edunvalvontaan ja virkistystoimintaan liittyvät tiedotteet ja yhteystiedot. Ota rohkeasti yhteyttä, jos voimme auttaa sinua jossakin! Hallituksen, jäsenten, luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutetun yhteystiedot löytyvät perustietoja-sivulta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: