MOAY kaukalopalloili SM-kultaa!

Viikonloppuna (21.-22.4.12) Oulussa pelatusta KLL:n opettajien kaukalopallon A-sarjasta jäi koville Oulun seudun joukkueille himmeät mitalit. Mikkelin tasainen ja kovaan luisteluun luottanut joukkue vei kullan ja kiertopalkinnon Etelä-Savoon.

Alkusarjassa kukistui Vaasa numeroin 6-3. Pronssijoukkue Oulun kanssa pelattiin tasan 5-5. Puolivälierässä kaatui Rauma 7-3.

Sunnuntaiaamun välierässä kammettiin usean sarjapelaajan Haukipudas polvilleen 2-1. Loppuottelu Kempelettä vastaan meni perin jännäksi. Ottelua koko ajan johtanut Mikkeli menetti johtonsa vain parikymmentä sekuntia ennen loppua. Mestaruus oli ratkaistava rankkareilla. Vasta neljännestä parista löytyi maalintekijä. Moision koulun Pekka Heikkinen yllätti Kempeleen veskarin. Mikkeli voitti ottelun maalein 3-2.

MOAY:n joukkueessa pelasivat Hannu Vauhkonen, Petri Pulkkinen (C), Jouni Huotari, Petri Häkkinen, Juha-Matti Neuvonen, Pekka Heikkinen, Antti Äikäs, Tomi Ukkonen ja jääpallon tuore suomenmestari Joni Maaranen.

Vaikka joukkuelajista onkin kyse, niin on syytä nostaa joukkueesta esille ratkaisevat neljä rankkaria torjunut Hannu Vauhkonen ja 12 maalia laukonut Petri Häkkinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: